Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş,Acıgöl belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye binası toplantı salonunda düzenledikleri  Basın toplantısın da Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamasında bulundu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde %75 oy alarak Türkiye genelinde ilçe bazında en çok oy alarak 2. olan Acıgöl ilçemiz, Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları büyük güven ve sevginin en açık göstgergesi olmuştur. İnanıyorum ve arzu ediyorum ki 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Acıgöllü hemşehrilerimiz yine bir tarih yazarak " Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ı " Reisi Cumhur seçeceklerdir dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye tarihinde bir ilk olacağını ve halkın ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi "Tayyip Erdoğan varsa ben de varım" sloganıyla başlatılan kampanyaya katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Ertaş, şöyle konuştu:

"(Ben de varım ve kendi cumhurbaşkanımı seçiyorum) diyen herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Bu seçim ülkemizde bir ilk ve ülkemizin demokratikleşmesi adına çok önemli. Sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız sadece Türkiye için değil, öncelikle Ortadoğu ve İslam alemi için büyük bir umut. İnşallah bizler de bu umudu, 10 Ağustos'ta gerçekleştireceğiz."

AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş; AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin dünyada ekonomik ve siyasi olarak büyük bir değişim yaşadığını, bu değişimde en büyük payın Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu söyledi.

Yaptıkları basın açıklamasıyla 10 Ağustos'ta yapılacak seçim öncesi tarafları belli etmek istediklerini kaydeden Ertaş, "Gün birlik olma, dayanışma günüdür" diye konuştu.