Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra AK Parti’li 39 belediye başkanı katıldı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.

"Cumhurbaşkanımızın Nevşehir'e Selamı Var"

Toplantıya katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yrd. Mustafa Açıkgöz, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Edoğan’ın başkanlığında AK Partili Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarımızın katılımı ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Sevdamız Nevşehir için Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ile sunumumuzu da gerçekleştirdik. Belediyeciliğin öncü ismi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalandığımız bu toplantının şehirlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katıldığı ve basına kapalı gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Arı, Nevşehir’de hayata geçirilecek olan yeni projelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler verdi.

Toplantı sonrası "Şehrimizi daha ileri taşıyacağız" ifadelerini de kullanan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Edoğan’ın başkanlığında AK Partili Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarımızın katılımı ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanımızın ve belediyelerimizin tecrübe paylaşımlarıyla çok verimli geçti. Toplantı sonrasında şehrimiz için yapacağımız projelerimizi değerlendirdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın Nevşehirli hemşehrilerimize selamlarını da buradan ileterek üzerimize düşen borcumuzu eda edelim. İnşallah önümüzdeki dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle şehrimizi ileriye taşıyacak projeleri bir bir hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.