Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirmek üzere Kırşehir’e geldi.Erdoğan'ın Kırşehir ziyaretine Nevşehir'den çok sayıda vatandaş ve Nevşehir Milletvekilelri Belediye Başkanları da katıldılar.

Cumhurbaşkanı Kırşehir’e geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirmek üzere Kırşehir’e geldi. 
Saat 11.00’de Cumhurbaşkanlığına ait helikopterle Ahi Stadına inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan Kırşehir Belediyesine geçti. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’den brifing alan Erdoğan’ı belediye önünde yoğun bir kalabalık karşıladı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye ziyareti sonrasında Cuma Namazını kılmak üzere Hoca Ahmet Yesevi Camii'ne geçti. 

Erdoğan'ı, Ahi Stadı'nda Milli  Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Nevşehir ve Kırşehir milletvekilleri ve öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Cuma namazı için Ahmet Yesevi Camii'ne yürüyerek gitti. Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'na büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Erdoğan, 2023 için 7 Haziran mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir Cacabey Meydanında binlerce vatandaşa seslendi. 
Erdoğan, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “ Bu yıl önemli bir yıl. 7 Haziran’da sandıklara gideceğiz. Seçim var. Fakat bu seçimlerin önemli yanı şu:2023
Bu hedefe giderken YENİ TÜRKİYE demiştim. Bir de yarıda kalan bir şey vardı. Başaramadık. Yeni Anayasa. Şimdi diyorum ki yeni Türkiye ve yeni Anayasa için siz iradenizi ortaya tam manasıyla koymalısınız. Sağlam ve milli irade nasıl Cumhurbaşkanlığında ortaya çıktıysa 7 Haziran’da anı tavrı ortaya koyacak ve yeni Türkiye’nin temellerini atacaksınız. Bu duyguyla Kırşehir’i selamlıyor; şu anda açılışını yapacağımız tüm Kırşehir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Huzurunuzda Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Başbakanımıza teşekkür ediyorum “ dedi. 

Konuşmasının ardından toplu açılış törenine geçen Erdoğan, beraberinde Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanlarıyla birlikte açılış kurdelesini kesti.
Yapılan açılış sonrasında Erdoğan, rüzgâr enerji santrallerinin açılışını yapmak üzere Mucur’a hareket etti. 









Haber7