Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ  Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER, 1 Şubat 2018 Perşembe günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile AK Parti Genel Merkezinde bir araya gelerek Nevşehir’den selam ilettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ortak açıklamasında, Nevşehir’de ve ülkemizdeki tarım ve turizmi değerlendirdik. Patatesten üzüme, fasulyeden tahıla, üzümden pancara ve kabağa ilimizdeki belli başlı ürünlerimizin her aşamasında daha çok değer kazanması için çalışmaya devam edeceğiz. Hayvancılıkta yeni bir anlayışla bölgemizi yeniden ele alıyoruz. Bölgemize özel bir bakış açısıyla turizmi anlattık. Nevşehir’in beklentilerini Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştık. Sayın Cumhurbaşkanımız büyük bir dikkatle taleplerimizi ve görüşlerimizi değerlendirmiştir. Görüşmede ülke gündemi, dış ilişkiler, Afrin harekâtı ve diğer güncel meselelere dair Sayın Cumhurbaşkanımız ile Milletvekillerimiz istişarelerde bulunmuşlardır.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kahraman milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ile Nevşehir’imizin vatan, bayrak sevgisini ve dualarını paylaştık. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda yapılan çalışmaları istişare ettik" dedi.