10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında sandıkların açılmasıyla Recep Tayyip Erdoğan'a Nevşehir yüzde 64.42 gibi rekor bir destek vermişti.

Yarın Nevşehir e gelecek olan Erdoğan açılışlara katılacak ve Türk Telekom Önündeki meydanda saat: 14:00 de vatandaşlara hitap edip, 10 Ağustos'ta verdikleri rekor destek için teşekkür edecek.

Nevşehir'de Erdoğan heyecan yaşanıyor. Hazırlıkların tamamlandığı kentte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti için geniş güvenlik önlemleri alındı.

En son 25 Mayıs  2011 tarihinde Genel seçimleri için Nevşehir'e gelerek kendisine destek isteyen Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir genelinde yapılan tüm yatırımların toplu açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 28 Mayıs Perşembe günü Nevşehir’e geliyor. Cumhurbaşkan Erdoğan'ın Nevşehir'de çok önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor...

www.fibhaber.com olarak Edindiğimiz bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, 2011-2014 yılları arasında Nevşehir genelinde yapılan tüm yatırımların toplu açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı misafir edecek Nevşehir de hazırlıklar tüm hızıyla sürerken büyük buluşma için gün sayılıyor...

Hazırlıklar tamam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir'e gelecek olması ,ile şehri şimdiden büyük heyecan sardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ı En iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklar tamamlandı" dedi.