10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Karapınar Kasabası oy rekoru kırdı.

10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy rekoru Karapınar Kasabasında kırıldı. Bin 687 seçmenin oy kullandığı Karapınar Kasabası'nda Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan oyların Bin 581'ini alırken, Ekmeleddin İhsanoğlu 101 oy alabildi. Diğer aday Selahattin Demirtaş' a ise Karapınar Kasabasından 5 oy çıktı.

10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde böylelikle Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla  % 93.7 oy oranı ile Karapınar Kasabasından çıkmış oldu.

Sevgili Karapınar’lı hemşerilerim 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a gösterdiğiniz destekten ötürü hepinize teşekkür eder saygılar sunarım. Vermiş olduğunuz destek sayesinde Karapınar’ımız İl genelinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde %93 lük oy oranıyla en fazla destek veren yer olmuştur. Bu başarının elde edilmesinde başta siz değerli hemşerilerimize parti temsilcilerimize sandık görevlisi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sağ olun var olun.Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik

 

KARAPINAR %93.7 ile Recep Tayyip EDOĞAN’ dedi

Recep Tayyip Erdoğan: 1581 (%93.7)
Selahattin Demirtaş: 5 (%0.3)
Ekmeleddin İhsanoğlu: 101 (%6)