Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Menekşe, Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarken, "Kendi hayatımıza ve milletimizin hayatına da sahip çıkma bilincinde olmalıyız" dedi. ...

 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Yücel Menekşe mesajında, Türk Milletinin hak ettiği şekilde en güzel idare şekli olan Cumhuriyet´in, milletimizin kazandığı en önemli haklardan biri olduğunu belirterek, Cumhuriyet´in ilanıyla başlayan sürecin, demokratikleşmeyi mümkün kıldığını söyledi.

 

Menekşe: "Hepimiz, özgürlük için savaşmış ve bunu kanı pahasına kazanmış bir milletin ferdiyiz. Bu nedenle Cumhuriyet´i basit bir yenilenme olarak göremeyiz. Bu milletimizin haklı gururla taşıdığı ve dünyaya örnek olduğu özgürlük bayrağının aynı zamanda sembolüdür. Bugün komşularımızda ve bölgemizde yaşanan sıkıntılar ve iç savaşlar bu özgürlük mücadelesinin günümüze yansımalarıdır. Sevgili Nevşehirliler, birey olarak ailemizin, şehrimizin, milletimizin ve bütün insanlığın ayrılmaz bir parçasıyız. Kişisel durumumuz, bilgimiz, duygularımız, sözlerimiz, işlerimiz dünyayı etkiliyor. Cumhuriyet Bayramı´nı kutlarken, kendi hayatımıza ve milletimizin hayatına da sahip çıkma bilincinde olmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti´nin ilelebet payidar kalmasını diliyor, hepinize selâm, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.