“Damızlıkları Tutmadı Başkanım”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilimizin tarihine yeni bir imza attığı 3. dönem belediye başkanlığı görevine muhteşem bir törenle başladı. Tören konuşmasında dikkat çeken isimlerden biri de Belediye Meclis Üyeliğine seçilen GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu oldu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in de birer konuşma yaptığı Nevşehir Belediyesi önündeki törende Başkan Hasan Ünver’in hararetli konuşmaları arasında bir ses yükseldi. Başkan Ünver tam da Paralel yapıya hakkını helal etmediğini hararetli bir şekilde anlatırken Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’nun sesi yükseldi.

Yerel Seçimlerde tüm Ülke genelinde birlik yapan CHP-MHP-Paralel Yapı üçgenine dikkat çekip “Sizlere hakkımı helal etmiyorum” diye bağıran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in konuşması esnasında Belediye Meclis Üyeliğine de seçilen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu “Damızlıkları Tutmadı Başkanım” diye seslendi.

Mutlu’nun hafif gülümseyerek söylediği bu sözler kimileri tarafından alkışlandı.