Darıca AK Parti İlçe Teşkilatı'nın son kongresi sonrasında yeni yönetime tanıdık bir isim Nevşehirli İbrahim Pilavcı'da yer aldı.

Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık İcra Kurulu'nda İbrahim Pilavcı'ya'da yer verdi. Geçtiğimiz dönem Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Başkanı olan bu dönem ana kademe yönetim kuruluna seçilen Kaymaklılar Dernek Başkanı Nevşehirli İbrahim Pilavcı, Bıyık'ın icra kurulunda da yer aldı. Halkla İlişkiler Birim başkanı olan İbrahim Pilavcı, Bıyık'a başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

Darıca Ak parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Pilavcı, "İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık'ın ülkemiz ve partimiz için çok önem kaydeden 2019 seçimlerine birlikte yol yürüyeceği adroda şahsımada yer vermesinden büyük onur duydum. Kendisine teşekkür ederi. Yönetim kurulunu oluşturan tüm arkadaşlarımıda tebrik ederim. Bu kadro ile 2019 seçimlerinde rekor bir orana ulaşacağımızı düşünüyorum. Yerelde ve genelde yapılacak seçimler için ortaya çıkan ilçe teşkilatımızın ana kademe yönetiminin tüm Darıca'yı kucaklayacak isimlerin bir arada olduğuna inanıyorum."dedi.

Tam bir Nevşehir sevdalısı olan değerli hemşehrimiz İbrahim Pilavcı, Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabası nüfusuna kayıtlı olup hala hazırda Nevşehir İli Kaymaklı İlçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevinide yürütüyor. Emlak işiyle uğraşan Pilavcı, Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini küçük oğluna verdiği Recep Tayyip ismiyle yaşatıyor.

Nevşehirli değerli hemşehrimiz İbrahim Pilavcı'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.