Başbakan Ahmet Davutoğlu Ak Parti aday listeleri hazırlandıktan sonra NTV’de soruları yayınladı.

Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ” çarpıcı bir şey söyleyeyim. Bir an geldi, kaliteli iki aday. Özellikle az bilinen isimlerde. Ama resim bir yaşayan bir şey olmadığı için, “Google’a girin son konuşmasını çıkartın” dedim. Birkaç ilde konuşmalarını dinledik adayların. Üslubu, edebi, hitabeti, bedensel dili nasıl. Birkaç ilde böyle karar verdik.

Doğal haliyle onları izledik, onun için saatlerce sürdü. Bazı illerimizde aday bakımından, “hem yerel hem ulusal ölçekte” dedik ki daha iyisini arayalım. Hadi dedim zihninizden isimler çıkarın. Herkes yeni isimler ortaya çıkardı. Listede olmadığı halde aday yaptığımız isimler var.” Dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu “Google” derken aslen yerel internet sitelerini kast ediyor. Çünkü Google’da hiç bir içerik bulunmuyor. Google internet sitelerinde bulunan içerikleri, değerliliklerine göre sıralamasını yapıp kullanıcılarına ulaştıran bir site. Örneğin” Nevşehir Ak Parti adayları ” araması yapan bir kullanıcı google’da sadece başlığı görecek. Oradan istediği sitelere yönlenecek. Ak parti adayları açıklandıktan sonra fibhaber.com sitesinde 40 binden fazla kişi  ” Nevşehir Ak Parti yada Nevşehir MHP adayları ” diye arama yaptı.

NEVŞEHİR FİB HABER OKUYOR...!

Bu durum Nevşehir’de de böyle olabilir. Nevşehir’de en etkili basın organı internet haberciliği. Yapılan anketlere göre’de Nevşehir halkı Nevşehir gündemini en çok internet üzerinden Nevşehir haber sitelerinden takip ediyor. Hiç tartışmasız Nevşehir ve Kapadokya Gündemine ilişkin haberler www.fibhaber.com dan takip ediliyor.... Yurt içi ve yurt dışından takipçileriyle Nevşehir in Dünyaya açılan penceresi FİB Haber kamuoyunu aydınlatan en büyük adres...

Nevşehir halkına ulaşmanın en etkili yolu ilimizizn ilk internet haber portalı www.fibhaber.com dan oluşuyor.

Google istatistiklerinden yapılan derlemeye göre, Nevşehir kelimesi ile günlük 66 binden fazla arama yapılıyor.  Nevşehir’de ise her gün 55 bin kişiden fazlası, Nevşehir sitelerini geziyor. Dünyaca ünlü arama motoru Google de Nevşehir Haber diye arandığında ilk sırada www.fibhaber.com çıkıyor. 
Tüm Google verileri günlük onbinlerce kişinin Nevşehir ve Kapadokya ile ilgili bilgilere ve haberlere www.fibhaber.com dan ulaştığını gösteriyor. İşte aşağıda 7 Nisan aday açıklandığı tarihte FİB Haber.Com a giriş sayısı Google Raporuna göre : 45.611 kişi Normal günde ise bu sayı 20 Binden aşağı düşmüyor...