NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin genel merkez tarafından atanan il başkanı Mehmet Değirmenci’nin şu ana kadar partisinin seçim çalışmaları başta olmak üzere Ülke ve Nevşehir gündemine dair açıklamalarda bulunmaması dikkat çekiyor.

İl Başkanı Ahmet Göktaş’ın görevinden istifa etmesinin ardından göreve genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Mehmet Değirmenci’nin, ülke gündeminde yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yasası gibi kritik konular başta olmak üzere ne ülke, ne de Nevşehir gündemine dair açıklamalarda bulunmaması kendisinin seçim atlatılıncaya kadar mı bu göreve getirildiği intibasını uyandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisinin Nevşehir’de yerel seçim çalışmalarını da henüz bizzat kamuoyuna ve basın yayın kuruluşlarına aktaramayan İl Başkanı Mehmet Değirmenci, basın ve yayın kuruluşlarının önüne ilk kez geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının düzenlediği emniyet kemeri uygulamasında çıktı. Ancak orada da kendisinden tek duyulan söz emniyet kemerini takmayan bir şoföre “Neden emniyet kemerinizi takmıyorsunuz” sözü oldu.