AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, AK Partili belediyelerin seçim öncesinde halka vaat ettiklerinden daha fazla hizmeti gerçekleştirerek Halkla Hizmeti, Hakka hizmet inancı içerisinde yerine getirdiklerini belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde örnek hizmetleri ile halkın yanı başında olan AK Partili belediye başkanlarının, 2023 vizyonuna uygun bir anlayış içinde halka hizmet üretme kararlılığı ile hareket ettiklerini belirten AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, seçimlerden önce belediye başkan adayları ile milletvekilleri tarafından vaat edilen her sözün arkasında durduklarını söyledi.
 İnsan odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde  Halka Hizmeti Hakka hizmet olarak ele alan AK kadroların ,ülke genelindeki belediyelerde ortaya koyduğu yatırımların çağdaş belediyecilik anlamında ciddi bir önem taşıdığına dikkat çeken Demirses, şehirlerin hızlı bir dönüşüm ile insanların arzu ettiği bir noktaya ulaştığına vurgu yaptı.
Bu hizmetlerin Nevşehir’de fazlasıyla görüldüğünü ifade eden Demirses; “AK Parti belediyeleri, hizmet anlayışının merkezine koyduğu insan odaklı hizmetleri ile ciddi bir yenileme ve dönüşüm gerçekleştiriyorlar. Bunu şehrimizde de çok yakından görüyoruz. Geçmişte imar hareketliliğinin yanı sıra yeşil alan, konutlaşma, yol, su ve pek çok alanda yapılamaz, gerçekleştirilemez  olarak değerlendirilen bir çok konunun,  azim ve kararlılık içerisinde olunduğu takdirde halkımızın da destekleri ile yatırıma dönüştüğünü ve bunlardan halkımızın fazlasıyla yararlandığını görüyoruz. AK Partili Belediyeler vaat ederse, vaat ettiğinin fazlasını gerçekleştiriyorlar. Bunlardan da biz ziyadesiyle memnun oluyoruz. “dedi.