Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kongreye Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir ile diğer ilçe ve beldelerden gelen çok sayıda AK Parti üyeleri katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan'ın oluşturulmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kongrede konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç; "Derinkuyu İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizi yaptık. Bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyor Fatma Ertaş Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da; "Derinkuyu için, Nevşehir için, Türkiye için inandığımız yolda; AK dava yolunda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz. 6. Olağan kadın kolları kongremizin gerçekleştirdik. Başkanımız Sayın Fatma Ertaş'ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.