24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan Derinkuyu ilçesi ile ilçeye bağlı Yazıhüyük beldesi, Kuyulutatlar, Çakıllı ve Özlüce köylerine adeta çıkartma yaparak gönülleri fethetti.

Milletvekili adayı Çalışkan, Derinkuyu ilçemizde Yazıhöyük beldemizi Kuyulutatlar, Çakıllı ve Özlüce köylerimizi ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin neden önemli olduğunu anlattık. Ümmetin umudu olan Cumhurbaşkanımıza Hemşerilerimizin desteği her zaman ki sonsuz olduğunu bir daha gördük. Vakit Türkiye Vakti Vakit Nevşehir Vakti Durmak yok yola Devam..." dedi.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla kucaklaşarak onlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Milletvekili adayı Emre Çalışkan yaptığı açıklamasında; "70 sente muhtaç olduğumuz günleri unutmayalım. Memurlarımızın maaşını ödeyebilmek için çalmadık kapı bırakılmadı. Uzaydan akaryakıt kuyrukları görüldüğü günleri unutmayalım. Bir IMF memuru geldiği zaman el pençe divan durulduğu günleri unutmayalım. Artık milletimizin başı dik, ekonomi gerçekten güçlü. Şu an dünyada 17. sıradayız ama satın alma paritesi açısından 13. sıraya yükseldik. Biz büyük bir milletiz. Bu doğrultuda Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Güçlü Türkiye için büyük hedefleri var, dolayısıyla 17. ve 13. sırada olmak bize yakışmaz. Ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Allah nasip ederse Türkiye'yi dünya sıralamasında 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. İşte 24 Haziran seçimi bilhassa bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi için bir milat olacak, bir kilometre taşı olacaktır. Bunun için de sizlerden destelerinizi bekliyoruz." dedi. 

Ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları sallayarak AK Parti Milletvekili adayı Emre Çalışkan'ı büyük sevgi gösterileri ile karşılayan Derinkuyulu bayanlar Durmak Yok Yola Devam diyerek genç vekil adayına tam destek verdiler...