AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği karanfil dağıtımı ilçe meydanından başladı. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine çalışanından ev hanımına herkese karanfil takdim eden Başkan adayı Bülent Aksoy’a vatandaşların ilgisi yoğundu.


Etkinliğin ardından değerlendirmeler de bulunan AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı Bülent Aksoy; “Hem Derinkuyu’daki hemşehrilerimizin hem de ilçemiz ile birlikte, Türkiye’deki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Peygamber Efendimiz veda hutbesinde Kadınları Allah’ın emaneti olarak aldınız diyor. Bana göre Dünya Kadınlar Gününde verilecek en güzel mesajın bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz eşlerimizi, kadınlarımızı, Allah’ın birer emaneti olarak görüyoruz. O emanete de nasıl riayet edilecekse, o şekilde davranmayı bizim inancımız emrediyor.

Bu vesile ile hemşehrilerimizle de kucaklaşıyoruz. Sıkılmadık el bırakmıyoruz. Esnafımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, resmi kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Allah nasip ederse bu güzel ilçe de birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Derinkuyu ilçemizi AK Parti'nin gönül belediyeciliği ile buluşturacağız. CHP'lisi, SP'lisi, MHP'lisi, İYİ Partisi ile hepsini kucaklayarak bir olacağız, diri oalcağız, iri olacağız Hep birlikte Derinkuyu olacağız...” ifadelerini kullandı.