2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Derinkuyu Belediye Başkan Aday adayı olan Serdar Pala önce ki gün FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti. Pala, "Seçimlerde Derinkuyu'yu kazanarak AK Belediyecilik hizmetlerini Derinkuyu'ya getireceğiz" dedi.

Her Kaleyi Fetih Her Fetih'e Bir Fatih Gerekli
Yaklaşık üç yıl ak parti ilçe başkanlığı görevi yaptıktan sonra halkına daha farklı kulvarda hizmet etmek için ilce başkanlığı görevinden belediye başkanlığı aday adaylığı sebebi ile ayrılan AK Parti Derinkuyu Belediye Başkanı aday adayı Serdar Pala, "2014 Mart seçimlerine AK Parti'den Derinkuyu'ya Belediye Başkan aday adayıyım. Allah nasip ederse Seçimlerde Derinkuyu'yu kazanarak AK Belediyecilik hizmetlerini Derinkuyu'ya getireceğiz. 

AK Parti Hizmetleri Bağımlılık Yaratır
Serdar Pala ayrıca, "AK Belediyecilik ile tanışan kişiler her zaman AK Parti hizmetlerinden memnun kalmışlardır, daha sonrasında AK Belediyecilik hizmetleri ile AK Parti insanların siyasetlerinde büyük bir yer edindi, AK Parti bağımlılık yarattı vatandaşlar AK Partinin müptelası oldu" dedi.

İnsanlar kaderlerini kendi değiştirebilir, AK Partisinin Belediyecilik hizmetleri ile Derinkuyu'da ki insanlar hak ettikleri en güzel hizmeti alacaklardır, en büyük projem insanlara en iyi hizmeti en iyi iletişimi kurmaktır" dedi.

Derinkuyu’da Serdal Pala Rüzgarı

İlçemizde yaptığımız  ziyaretlerimizde Vatandaş Derinkuyu nun değişim ve daha modern ilce statüsü kavuşmasının Serdal Pala ile  mümkün olacağına inandıklarını ve Derinkuyu da halk genç dinamik herkesi kucaklayan toplumun her kesimi ile barışık olması ile bizlere destek vermektedir dedi.

Sosyal kültürel girişimci ruhu taşıdığına inandıkları için Derinkuyulu vatandaşlarımız destek güven bizden hizmet Serdal Pala dan dediler. Onlar bize güveniyor inanıyor bizde bu güvene layık olmaya çalışacağız dedi.

Serdar Pala Derinkuyu da partili partisiz her kesimden çok büyük bir teveccüh olduğunu ,Parti teşkilatım beni bu göreve layık görürlerse iddia ediyorum Diğer siyasi partilerdende Partimize ciddi oy akışı sağlayacağız.Yine önemle şunun altını da çizmke istiyorum ki bu kutsal görev ben yada bir başkası kim gösterilirse gösterilsin sevdamız Derinkuyu  ilçemize hizmet için gönül verdiğim AK Partime elimden gelen her türlü desteği göstericeğimden de kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak 2014 Yerel seçimlerinin ülkemiz Milletimiz şehrimiz ilçemiz ve partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.