Derinkuyu Ak Parti İlçe Başkanı Serdal Pala ve beraberindeki Parti Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Derinkuyu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bayramlaştı.
Başkan Pala ve beraberindekileri CHP İlçe Başkanı Z.Şener Taşkesen, eski ilçe  başkanı Yavuz Kendir ve yönetim kurulu karşıladı.
Bayramlaşmada konuşan Pala, “Milletvekilleri mecliste kavga ediyorlar ancak bayramlaşma partiler arasında oluyor. Kaynaşma bayramlaşmalarda daha güzel oluyor. Bu böyle devam etmelidir” dedi.
   
CHP İlçe Başkanı Z.Şener Taşkesen’de, Bayramlaşmalarda sevgiler eksilmez, tartışmalar olur ama insani ilişkiler devam ediyor. Önemli olan kavgaların olmamasıdır. Derinkuyu’daki siyasetçilerin gerilime sebebiyet vermemeleri, olayları kişileştirmemeleri gerekir” dedi.
Görüşmede yaklaşan yerel seçimler de gündeme geldi.
Taşkesen CHP’ye belediye başkan aday adaylığı için birçok kişinin adının geçtiği ancak bugüne kadar Emekli Emniyet Müdürü Nihat Çiçek’in müracaatta bulunduğu Mustafa Erdem’in de aday adaylığı için müracaat edeceği ifade etti. Pala, Ak Partiye bugüne kadar eski ilçe başkanı Bülent Aksoy’un aday adayı olacağı malumunuzdur”, dedi. Kendisinin adaylığı konusunda da espriyle karışık, “neden olasın” dedi.
Diğer yandan MHP’de mevcut belediye Başkanı Ahmet Balcı’nın belediye başkanlığına aday olacağı belirtiliyor.


Kaynak:Osman Aytekin