AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy nezaretinde Ankara'ya giden ilçe yönetim kurulu üyeleri, TBMM'deki milletvekillerini ziyaret etti.
 
İlk olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret eden Derinkuyu ilçe teşkilatı, burada bir süre Açıkgöz ile sohbet ederek. TBMM çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 
 

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy, bu sıcak karşılamadan son derece memnun olduklarını ve vekillerimizin yoğun meclis çalışmaları arasında bizlere vakit ayırarak gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eder, TBMM de yasama yapma çalışmalarında başarılar diler, Ülkemiz ve Şehrimiz için yaptıkları ve yapacakları hizmetlerin hayırlı olmasını temenni eder, Tüm Derinkuyu Teşkilatımızın selam ve saygılarını sunarım dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gazi TBMM’de bizleri ziyarete gelen Derinkuyu İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Derinkuyu’nun gelişmesi ve güçlü yarınları için istişarelerimize, milletimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi..