MHP Nevşehir milletvekili adayları Mehmet Varol ve Fazlı Koç, 24 Haziran'da yapılacak 27'nci dönem milletvekili seçimleri öncesinde Derinkuyu ilçesini ziyaret etti.

MHP Derinkuyu İlçe Başkanı ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili adayları Derinkuyu'da esnafları gezdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Derinkuyu ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Cumhur ittifakı ve partisine destek istedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında kaldırımda yürüyen genci ve yaşlısı herkesinde elini sıkıp 'hal hatır' soran Mehmet Varol, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde partisine destek isterken. “Bu sefere oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi'nden yana kullanın. Sizin sorununuzu çözecek, sizi savunacak ve rahat bir yaşam sürdürecek tek parti MHP iktidarıdır” dedi.

Derinkuyu ilçesinde Esnaflara, hayırlı işler dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, esnaflarla sohbet ederek sorunları dinledi. Varol, seçimlerin önemine değinerek , 24 Haziran seçimlerinde Derinkuyulu esnaflardan destek istedi.


Varol; “Nevşehir’i karış karış dolaşıyoruz”

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan MHP 27.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol; “Milletimiz ve ülkemizin bekası için yola çıktık. Nevşehir’de tüm dava arkadaşlarımızla beraber ilçelerimizin tamamını ve tüm beldelerimizi adeta karış karış dolaşıyoruz ve vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimizin liderimiz Devlet Bahçeli ve partimize olan sevgisi, ilgisi bizleri memnun ediyor. İnşallah bu seçimde Nevşehir’den alacağımız yüksek oylarla milletvekilleri çıkarmak istiyoruz” dedi. Varol, Derinkuyu'da, vatandaşlarımızın göstermiş oldukları misafirperverlik ve samimi sohbetlerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Varol, Kucaklaşmaya devam ediyor..

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na ve MHP’ye destek isteyen MHP’li Varol, iftar sofralarında da vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sahura kadar seçim çalışmalarına devam eden ve basmadık yer bırakmayan MHP’li Milletvekili Adayı Mehmet Varol'a diğer Vekil Adayları ve partililerde eşlik ediyor. Derinkuyu ve köylerinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP’li Varol; Nevşehir'de MHP’ye yoğun bir şekilde teveccüh olduğunu ve seçimlerde başarılı olacaklarını söyledi.