Derinkuyu ilçe trafik tescil Müdürlüğü hizmet binası açılış törenlerine AK Parti Milletvekillleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider ile AK Parti İl Başkanı Kazım sunar,Derinkuyu İlçe Başkanı Serdar Pala,Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mithat Can Kutluca,Belediye Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

 

Derinkuyu’ya İlçe Trafik Tescil Müdürlüğü açılışında Konuyla ilgili AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider şu açıklamayı yaptı, “Derinkuyu ilçemizde Vatandaşlarımız bu konuda yıllardan beri mağdur olmuştur. Trafik Tescil eksikliğinden dolayı bu mağduriyeti gidermek için her türlü çabayı gösterdik. Nevşehir Milletvekilli arkadaşlarımızla birlikte Çalışmalarımız sonrasında Trafik Tescil Amirliğini Derinkuyu ilçemizde açtık.Artık plaka almak ve diğer işlemler için merkeze gelmeye gerek yok.50 Z .. plakalar Derinkuyu ilçemizde hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider açılış sonrası Derinkuyu Yer altı Şehrine geldiler.Burada Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca Vekillere Yenilenen Derinkuyu Yeraltı şehri kenarı dükkanları gezdirdi.

 

Derinkuyu yer altı kenti düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan vekillerimiz, Derinkuyu ilçemizde ki Yeraltı şehri kenarı dükkanlar yenilendi. Yeni düzenleme ve Derinkuyunun gözlemeleri görülmeye değer. Derinkuyu ilçemizde vatandaşlarımızın Sıcak ilgileri için kendilerine teşekkür ettik. Yeni düzenlemeyle yeraltı şehri daha nezih dediler.

Vekillerimiz ayrıca Altarnatif tarım ürünleri kapsamında Derinkuyuda çilek üretiminin de başladığını görmek menuniyet verici dediler.

 

AK Parti Milletvekilleri daha sonra Derinkuyu ilçe kaymakamlığına geçerek Kaymakam Kutluca ile bir süre görüştüler.