NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de merakla beklenen AK Parti Milletvekili sıralamasının belirlenmesinin ardından özellikle sosyal medya’da AK Parti aday adaylarının adaylara başarılar temennileri birbiri ardına gelmeye başladı.

İnternet haber sitelerine ve sanal paylaşım sitelerine kısa kısa milletvekili adaylarına başarılar dileyen ve kendilerinin de bu yarışın içerisinde olacaklarını ve milletvekili adaylarına hep destek olacaklarını söyleyen onlarca AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayından kaçının 2 ay kala seçim çalışmalarına bizzat katılarak milletvekili adaylarına destek olacakları merak konusu.

3 Dönemdir Nevşehir’den tulum çıkaran ve yeni dönemde de bu başarıyı bir kez egale etmenin çabası içerisinde olacak olan AK Parti’de belirlenen listelerin ardından şimdi il ve ilçe örgütleri tarafından Milletvekili adaylarının bu iki aylık süreçte neler yapacaklarının takvimi yapılıyor.

İlçe, Belde ve Köy Gezilerinin yanında tanıtım çalışmalarına önümüzdeki günlerden itibaren büyük oranda ağırlık verecek olan teşkilatların bu yoğun temposu içerisinde kadın kolları ve gençlik kollarının da görevi ve yeri büyük olacak.
Birkaç gün içerisinde düzenlenmesi planlanan seçim çalışmaları takvimi doğrultusunda AK Parti Nevşehir Milletvekili adaylarının seçime iki aylık bir süre kalması itibariyle de hızlı bir şekilde seçim sahasına inmeleri bekleniyor.