NEVŞEHİR – 7 Haziran seçimlerine az bir süre kala Milletvekili seçilmesine kesin gözüyle bakılan Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra adayı Bülent Tekiner, Nevşehir’i adım adım dolaşmaya devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Derinkuyu’ya gelerek İlçe Başkanı Zeki Şener ve partililerle birlikte Sanayi Sitesini gezen Bülent Tekiner daha Gülşehir’e bağlı Abuşağı, Bölükören, Emmiler, Fakuşağı, Gülpınar, Gökçetoprak, Hacıhalilli, Hamzalı, Kızılkaya, Oğulkaya, Ovaören, Terlemez, Yakatarla, Yamalı, Yalıntaş köyleri ile Merkeze bağlı Çiftlik Köy ve Acıgöl’e bağlı Çullar Köylerine giderek yöre halkıyla kucaklaştı.

 

NEVŞEHİR DEĞİŞECEK

Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen ile birlikte hayvancılık ve tarımla uğraşan köylülerin dertlerini dinleyen Tekiner, CHP iktidarında çiftçilerin yüzünün güleceğini söyledi. “Mazot fiyatı 1,5 liraya düşürülemez” diyenlerin halkı kandırdığını savunan Bülent Tekiner, “Uçaklar ve gemiler için litresi 1,5 lira olan mazot benim çiftçim içinde olacak. Tarlasını daha rahat ekip biçen, ürünü hasadını güvenle yapan çiftçim kazanacak, Nevşehir kazanacak, Türkiye kazanacak.” dedi.

 

SAĞLIK HİZMETLERİNE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Tekiner’den bir müjde de sağlık alanında geldi. Çiftçi ve köylülerin BAĞ-KUR’a olan prim borçları nedeniyle rahatça hastanelere gidip tedavi olamadıklarını anlatan CHP’li Bülent Tekiner, iktidara gelmeleri halinde çiftçi ve köylünün BAĞ-KUR borcu olsa bile sağlık hizmetlerinden eksiz yararlanmalarını sağlayacaklarını söyledi.

 

DEV ÇINAR, YENİ FİLİZLERLE GÜÇLENECEK

Gittiği bütün köylerde, özellikle kadın ve çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Bülent Tekiner, “8 Haziran sabahı düzen değişecek, Nevşehir gelişecek. Bu değişiklik kadınlarımızın iradesiyle gerçekleşecek. Ve 92 yıllık dev çınar, çocuklarımızla birlikte güçlenerek büyüyecek” diye konuştu.