Geçtiğimiz günlerde ataması gerçekleştirilen Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay’dan sonra Deva Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığına da atama yapıldı. 

Deva Partisi Nevşehir Kurucu Merkez İlçe Başkanlığına atanan Muammer Çimen, 1982 Doğumlu olup, Emlak işiyle uğraşıyor. 

Deva Partisi Nevşehir Kurucu Merkez İlçe Başkanlığına atanan Muammer Çimen yaptığı açıklamasında; "Deva Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı Görevimiz Şahsıma Uygun Görüldüğü için Önce Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan beye ve Genel Merkez Yöneticilerimiz ile İl Başkanımız Alper Atabay a çok teşekkür ediyorum..." dedi.

Öte yandan eski AK Parti'li Oğuzhan Köylü,  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Nevşehir İl Kurucu Başkanı olarak görevlendirildi.

Nevşehir İl Kurucu Başkanı Oğuzha Köylü, İl Başkanı olarak Alper Atabay ve Merkez ilçe Başkanı Muammer Çimen Ankara Genel merkezinde Genel Başkan Ali Babacan tarafından belgelerini aldılar.

Köylü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Yıllardır ilkeli ve omurgalı duruşuna şahit olduğumuz, kendisini tanıdığımızdan beri, dürüstlüğüne ve doğruluğuna inandığımız; DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN Beyefendiye, şahsımıza duyduğu güven ve göstermiş olduğu samimiyet için teşekkür ederiz." dedi.