AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci, seçim ziyaretlerini kapsamında AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti
 
7 Haziran 20155 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olabilmek için AK Parti’den Nevşehir Milletvekilliği Aday Adaylık resmi müracaatını yapan Dr. Nurcan Ateşok Deveci, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek niçin aday adayı olduğunu ve projelerini burada partiler ile paylaştı. Ateşok, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den aday adaylığı müracaatımı partimizin İl Başkanlığına yapmış bulunuyoruz. Bugün burada bizleri parti binanızda misafir etmiş olduğunuz için teşekkür ederim. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde partimiz tarafından ilk olarak aday gösterilir daha sonra ise halkımızın takdiriyle parlamentoda ilimizi temsil etme şansını yakaladığım zaman Nevşehir için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Ben hizmet için aday oldum. Ve bu görev bizlere verildiği takdirde şuan sizler ile paylaşmış olduğum tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler başta ilimize olmak üzere ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.
 
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken aday adaylığı sürecinde yapacağı çalışmalarda başarılar temennisinde bulundu.