AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Dr.Nurcan Ateşok Deveci,  merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında hemşehrileri ile buluştu.

AK Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr.Nurcan Ateşok Deveci'yi baba ocağında, Göreli vatandaşlar ve sevenleri yoğun bir katılımla karşıladı.

Burada halkı selamlayan Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr.Nurcan Ateşok Deveci, Göre kasabasında, Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve belde teşkilatıyla buluşmasında Göre kasabasının sorunlarını büyük bir ilgiyle dinleyip vatandaşın sorunlarını seçildiği takdirde TBMM'de, ele alacağını vurguladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Dr.Nurcan Ateşok Deveci, burada yaptığı açıklamada, " Doğduğum ve sevdalısı olduğum bu topraklarda Nevşehir, ilçe ve tüm beldelerinde hizmet için canla, başla çalışacağını ifade etti.  Deveci, Bilgi ve tecrübelerimi memlektimin kalkınmasında kullanmak adına aday adayı olduğunu , yurt dışı ve yurt içi seyehatlerinde bir çok ülke ve büyükşehirler gördüğünü Nevşehir'in elindeki değerleriyle bir Dünya kenti olduğunu belirterek yeterki bunun farkına varabilelim. Yeterki şehrimizizn kaderini birlikte el ele omuz omuza vererek çizebilelim.  Bu memeleketin bir evladı olarak davasına inanadığım AK Partim ile Ben hazırım. Bu görev bize layık görülürse ve 7 Haziran Genel seçimlerinde halkımızında teveccühleriyle bu coğrafyayı AK Parti iktidarımızın gücü ve teşkilatımız el birlikteliğinde hayalini kurduğumuz plan ve projelerimizi bir nakış gibi işlemek arzusunu taşıyorum. Şu süreçte aday adaylığımı istifamla birlikte açıkladığımda ne makam ne mevki bu arzu dışında hiçbir beklentim olmadı olmazda.Rabbim kısmet ederse inşallah bu şehrin tarihinde ilk bayan Milletvekili olarak , ilklere imza atmayı istiyorum dedi.

Deveci bu vesile ile tüm aday adayı arkadaşlarınada başarılar diliyorum dedi.

AK Parti Göre Belde teşkilatıda,hemşehrimiz ve içimizden biri olarak Deveci'ye bol şans dileyerek Allah utandırmasın dileğinde bulundular.