NEVŞEHİR(MHA) Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Seçil Mumcuoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman’a destek için ilimize geldi.

Nevşehir il merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Seçil Mumcuoğlu, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneğini ziyaretinde BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeline örnek verirken, meşhur deve misalini anmadan geçmedi.

Deveye sormuşlar Neren Doğru sözüyle Bağımsız Türkiye Partisinin Ekonomi modelini anlatan Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Seçil Mumcuoğlu, “Gerçekten ülkemizin durumu ve şu an ki siyasetin durumu böyle. Size Sayın genel başkanımızdan bir örnek vereyim. Partimizin milli ekonomi modeline ilişkinde bir detay olacak anlatacaklarım. Bakın bu insan henüz meclise girmedi. Katilleri, Hırsızları, Hainleri meclise soktuk. Ama S ayın genel başkanımız henüz mecliste değil. Atatürk’ü seviyorum diyen, Ülkenin sorunlarına çözüm üreten, dahi bir insanı henüz meclise sokmadık. Genel başkanımızın milli ekonomi modeline bizzat ben Kıbrıs’ta şahit oldum. Tarım üzerine bir milli ekonomi çalışması yapıldı. Bunu Kıbrıs Türk Tarım Çiftçileri Birliği organize etti. Orada Rus profesörler ve Putin’in danışmanı da vardı. Prof. Dr. Haydar Baş dedi ki, Sizden Kıbrıs çiftçisinin ürettiği ürünleri satın almanızı istiyorum. Onlarda söz verdiler ve Kıbrıs çiftçisinin ürettiği tüm narenciye ürünlerini alma taahhüdünde bulundular. Bakın bu ülkenin tanınma problemini bile çözememiş olan siyasiler var. Çok Milliyetçi siyasetçilerimiz var ama Kıbrıs’ı attılar gitti. Ancak genel başkanımız milletvekili, bürokrat ya da başka bir yetkisi bulunmamasına rağmen Kıbrıs çiftçisinin yıllardır çözüm bekleyen sorununu çözdü. Böyle bir liderimiz var. Üstelik Kıbrıs halkı kendisine oy bile veremeyecek. Emin olun Kıbrıs çiftçinin sorununa çözüm üreten genel başkanımız nasip olurda iktidara gelirse hiçbirimizi ayırt etmez” ifadelerinde bulundu.