Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-SenGenel Başkanı Yusuf Özdemir, Çalışan Sen Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Din-Bir-Sen Genel Sekreteri Menderes Ateş ve ekibiyle birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'i Mecliste ziyaret etti.

Gizligider'i Gazi Mecliste ziyaret ederek sendikanın misyonu ve vizyonu hakkında bilgi vererek tanıtan Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, "Sorunlarımızla yakinen ilgileneceğini belirten Sayın Vekilimizin göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı şükranlarımızı sunar, başarılar dileriz" dedi.


Ziyaretten duyduğu menuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Diyanet Bir Sen Genel Başkanı ve ekibiyle camiiler, imamlar ve sosyal hayatta dinin yerini konuştuk.Oldukça verimli bir görüşme oldu. Ben bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın başta Diyanet teşkilatı olmak üzere ülkemizdeki Müslüman kardeşlerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Camilerimize ve din hizmetleri noktasında cemaatlere ve toplumumuza hizmeti geçen din görevlilerine ve toplumun her kesimine ayrı ayrı şükran borçluyuz. Onlara da teşekkürü bir borç biliyorum. Ahrete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”dedi.