Dursun'a başarı dileklerinde bulunan Doğan, adaylık sürecini değerlendirdi

Ak parti Gülşehir Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Doğan açıklamalarda bulundu.

Yazılı basın açıklamasında Ak Parti'den aday adaylarının tamamının Gülşehir'e hizmet etme amacı taşıdığını belirten Doğan, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

"Aday adaylığı süresi içinde bana destek olan bütün dostlarıma ve basınımızın değerli mensuplarına sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Gülşehir'de on iki çok değerli aday adayı kardeşlerimizle birlikte çok seviyeli bir süreç yaşadık. Bu süreç uzun ve olmasına rağmen hiç bir zaman birbirimize karşı saygıda kusur etmedik, birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Çünkü hepimizin gayesi ve sevdası tarih kokan şirin ilçemiz Gülşehir'e hizmet etme sevdasıdır. Bu sebeple tüm aday adayı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

        İkinci kez belediye başkan adayı gösterilen belediye başkanımız Mustafa Dursun kardeşimizi de tebrik eder başarılar dilerim. Ayrıca gerek Gülşehir'de ki gerekse Nevşehir merkez ve diğer ilçelerdeki siyasi parti temsilcilerimizin bütün belediye başkan aylarına başarılar dilekler, 2014 Yerel Seçimlerinin ülkemize ve şehrimize huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum."