AK Parti'de milletvekili aday listelerinin açıklanmasına 2 gün kala, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Nurcan Ateşok Deveci, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; AK Parti’nin tüm seçim süreçlerini birlik, beraberlik ve kardeşlik ölçüsünde geçirdiğini, Aday listesi açıklanmasında da aynı mesajın verileceğini söyledi. Tüm aday adaylarının AK Parti camiası içinde aynı duygular içinde olduklarını da belirten Deveci, bunun tatlı bir yarış olduğunu ve kendisinin de bu tatlı yarışta yer almasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

“Bu seçimler yeni bir Türkiye’nin yolunu açacak” diyen Dr. Nurcan Ateşok Deveci, açıklamasına şöyle devam etti: “Bu seçimler büyük önem ifade ediyor. 1 Kasım Erken Genel Seçimleri Yeni bir Türkiye’nin yolunu açacak. Siyasi ve ekenomik belirsizliğin giderilerek İstikrarın sürmesi adına 2023 Hedefiyle Hep beraber yürüyeceğimiz Bu kutsal Yolda Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz inşallah.

Seçim sonuçlarının Türkiye'miz ve Nevşehir'imiz için her açıdan hayırlı olması dileğinde bulunan Deveci,“Bu bir demokratik yarıştır.Tüm Aday Adayı arkadaşlarımada başarılar diliyorum dedi.