Demokratik Sol Parti Nevşehir İl Başkanı Ahmet Kabak, yazılı bir açıklama yaparak; YSK, partimizin 2019’un Mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçimlerine katılabilme yeterliliğine sahip olduğuna karar verdi. Bu karar üzerine vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladık. Birçok yerde sandıklardan başarıyla çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

DSP, 31 Mart 2018'da Yerel Seçimlere Tek Başına Katılacak...

Belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği görevlerini üstlenerek halkımıza, Cumhuriyetin kuruluş ruhuna sahip olarak ve demokratik sol ilkeler çerçevesinde hizmet etmeyi benimseyen tüm yurttaşlarımızı ak güvercinli mavi bayrağımızın altında toplanmaya davet ediyorum.”DSP’nin yeniden iktidarı artık zorunluluk halini almıştır ve bu iktidar Yerel Yönetimlerden başlayacaktır.

ilk kez siyasete girecek olanlar dahil olmak üzere, geçmişte gerek DSP’de gerekse başka diğer partilerde siyaset yapmış olup da ARTIK YENİDEN DSP düşüncesinde olabilecek adaylarla DSP kriterlerinde olmak kaydıyla kucaklaşabilmeyi içimize sindirebilmeliyiz. Geçmişin olumsuzluklarından ders çıkarmayı başarmış ve bundan böyle DSP çatısından ayrılmadan halka ve hakka olan inancıyla görev yapmayı taahhüt eden ve en önemlisi bundan emin olabileceğimiz tüm yurttaşlarımızı DSP’ye davet ediyoruz.

İlimiz Nevşehir ve ilçelerimiz hizmetin en güzeline layıkdır,aday olacak arkadaşlarımızda bunun bilincide olacakdır. Avanos ilçemizde de DSP yönetimini ve ileriki günlerde parti binamızın açılışını inşallah yakın bir zamanda yapacağız. DSP’nin kurucusu ve Demokratik Sol programın kuramcısı Bülent ECEVİT’in söylediği gibi Türkiye sana mecbur DSP, biz sana mecburuz DSP!

DSP ile ilgili görsel sonucu