AK Parti tarafından düzenlenen Milli İradeye Saygı Mitingi sona erdi. İstanbul'da Erdoğan bir milyon insana hitap etti.
 BÖYLE BİR DİKTATÖR VAR MI DÜNYADA?

"Diyorlar ki; 'Sayın başbakan çok sertsin' Bazıları da 'diktatör' diyor. Bu nasıl diktatör ki; sizin gibi o Gezi Parkı'nı işgal edenlerle, samimi çevrecileri kabul ediyor. Böyle bir diktatör var mı ya dünyada ? Tarihinde var mı ? Orada size gösteri yaptırtacak ha, Mümkün mü ? Biz bu milletin hizmetkarıyız hizmetkarı. Biz bu yola öyle çıktık. Biz bütün adımlarımızı sevgi üzerine bina ettik. Kendilerine yargı kararını bekleyeceğimizi söyledik. Ardından halk oylaması yapacağımızı söyledik. Bunun neticesine göre hareket edeceğimizi söyledik"

AK Parti’nin Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlenen “Milli İradeye Saygı Mitingi”ne katılan bir milyon vatandaş alana toplandı.

AK Parti’nin Kazlıçeşme Meydanı’na düzenlenen ikinci “Milli İradeye Saygı Mitingi”ne yüzbinlerce kişi katıldı. Bazı vatandaşlar saatler öncesinden alana gelerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabını dinlerken, bazı vatandaşların ise yer bulamadıkları için alana giremedikleri gözlendi. Kazlıçeşme’yi dolduran bir milyon vatandaş, alana sığmadı.