AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş, beraberinde Belediye meclis üyesi adaylarla birlikte SS17 Kavak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aksu ve Kamyoncuları ziyaret etti.

SS17 Kavak Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, Taşıyıcı Esnafı İle Bir Araya Gelen Başkan Adayı Dursun Neiş, Kavak kasabasına yapılacak projeler ve uygulanması konusunda çeşitli istişarelerde bulundu.

Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş, "Beni tanıyorsunuz sizlerle birlikteyim. Sizlerin hem dualarına hemde desteğinize talibim. Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. "Kamyoncu esnafı, nakliyeci esnafı alınteri ile kazanç elde etmenin, evine helal lokma götürmenin peşinde olan insandır. Şoför esnafı, insana ve insanlığa kalbini, gönlünü, kapısını açık tutar. Bu nedenledir ki siz taşıyıcı esnafımız hizmetin en güzeline layıktır" dedi.

Kamyoncu ve TIR’cı esnafının her zaman yanlarında olacağını söyleyen Dursun Neiş, Türkiye’de bir çok alanda kooperatifler vardır, ama en önemlisi iflas etmeyen ve devleti zora sokmayan kooperatifler taşıyıcılar kooperatifleridir bu nedenle önemsemek gerekiyor’’ dedi.

Belediye Başkan adayı Dursun Neiş, Kavak projelerini anlatmasının ardından ziyaret sohbet havasında devam etti.

Neiş ziyarete ilişkin açıklamasında; Kavak kasabamızın önemli değerlerinden Kavak Taşıyıcılar Kooperatifimizi ve Kooperatif Başkanımız Şahin Aksu'ya ziyaret gerçekleştirdik. Başta Kavak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aksu'ya ve Kamyoncu esnafımıza samimi sohbetleri ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Kavak Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aksu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş'e başarı dileğinde buılundu.