NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir’de yeniden belediye başkanlığına aday gösterilen Başkan Mustafa Dursun, göreve tekrar seçilmeleri durumunda hayata geçirmeyi planladığı projleri ile dikkat çekiyor.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, borçsuz belediye olmanın avantajını ilk kez Kapalı Pazar yeri projesinde gördüklerini dile getirdi.

Vatandaşın Gülşehir belediyesinin kar damı, yoksa zarar damı diye olaya baktığının altını çizen Gülşehir belediye başkanı Mustafa Dursun, Kapalı Pazar alanının Ahiler Kalkınma Ajansının onayını alan projenin en kısa zamanda ilçeye kazandırılması için çalışmaların sürdürüldüğüne değindi.

502 Bin TL Ahiler Kalkınma Ajansından ödenek sağlanan kapalı Pazar yerinin yanında Bisiklet yolu yapımına da yeni dönemde başlayacaklarını kaydeden Gülşehir belediye Başkanı Mustafa Dursun, toplam 7 Kilometre uzunluğunda ve 2.5 metre eninde yapılacak olan bisiklet yolunun 300 bin TL lik bir harcama ile yapılacağını ifade etti.

Gülşehir ilçesinde kamu yatırımlarının yapılması konusunda da büyük bir hassasiyet içerisinde olduklarına değinen Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, 5 dönüm arazi üzerine kurulacak olan entegre hastane projesinin bir an önce başlatılarak hizmete sokulmasına da önem verdiklerine işaret etti.