Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi başvuru tarihinin son gününde Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. 

Kamil Duru, Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı. AK Parti'den Nevşehir belediye başkanı aday adayı olan Duru, başvuruların son gününde il parti binasında aday adaylığı dosyasını AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'a teslim etti.  

Duru, "Başvurumuzun, Partim ve Şehrim adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Partim beni aday gösterirse, halkımızında teveccühleri ile Nevşehir'de hep beraber çok güzel işler yapacağıma inanıyorum" dedi.

Duru, "Üç Dönem Çat Belediye Başkanı olarak, mensubu olmaktan onur duyduğum AK Partimizin Halk ve Hak davasını bu defa yerel yönetimde edindiğimiz tecrübe ve birikimlerle Nevşehir'imiz ve Nevşehirliler için en güzel hizmet için kullanmak istediğini ifade etti. Partim beni aday gösterirse, halkımızında teveccühleri ile Nevşehir'de hep beraber çok güzel işler yapacağıma inanıyorum. Allah şehrimiz icin ülkemiz icin kim hayırlıysa ona nasip etsin. Allah yâr ve yardımcımız olsun..." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, Sayın Kamil Duru'ya, aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz.