31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kavak Belediye Başkanı seçilen Feridun Bağcı görevi Celal Yiğit’ten devraldı. Kavak Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine MHP MKYK Üyesi Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, önceki dönem meclis üyeleri ile yeni dönem meclis üyeleri de katıldı.

bir dönem önceki Belediye Başkanı Celal Yiğit: “Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Feridun Bağcı kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yiğit, "Burası bir imtihan yeri burada imtihan vermek zor iş. Birlik ve beraberlik içerisinde İyi bir ekip ruhuyla başarı elde etmemek için hiçbir neden yok. Ben şunu tüm samimiyetim ile söylemek isterim ki, hiç bir gönül kırgınlığım yok zevkle ve şevkle içimden gelerek bu kutsal ve onurlu görevi teslim ediyorum, Allah hayırlı ve uğurlu eylesin, Başkanımıza başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Bağcı'da, Celal Yiğit'e Kavak kasabasına 15 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı bugünden itibaren tüm Kavaklıların belediye başkanı olacağını ifade etti.

Başkan Bağcı; "Bana ve ekibime bu görevi layık gören tüm kavaklı büyüklerime, kardeşlerime ve hanımefendi bacılarıma sonsuz teşekkür eder beldemize layık olup desteklerinizi boşa çıkartmamak için var gücümüzle çalışıp başaracağımızdan emin olmanız dileğiyle Yüce mevlam her hepinizden razı olsun.

Görev teslim töreni Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!