Çat Belediyesi'nin Efsane Başkanı Kamil Duru, 3 dönem kuralı gereği, görev süresinin bitmesi nedeniyle, yarın düzenleyeceği veda yemeği proğramıyla hem Çatlı hemşehrilerinden hemde Belediye çalışanlarından helallik isteyecek.

15 yıllık görev süresi 31 Mart Pazar günü bitecek olan AK Parti Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “Bir süre var, biz gelip geçiciyiz ama aslolan sizlersiniz” dedi.

Başkan Duru açıklamasında: "Her ayrılışta bir hüzün vardır, ancak önemli olan görevin ardından gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Çat'ta halkımıza güzel hizmetler edebilmiş ve onalara layık olabilmiş isek ne mutlu bize. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Kadrolarda yer alarak halkımıza hizmet etmenin 15 yıl gururunu yaşadım. Bu onur ve bu duyguyu bana yaşatan başta Genel Başkanım Ümmetin Umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İl Başkanıma, Milletvekillerime, Tüm dava arkadaşlarıma ve bana her dönem güvenerek büyük destek veren kıymetli Çatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yine bu 15 sene boyunca her zaman yanımda olan değerli Aileme, eşime ve çocuklarıma da teşekkürü bir borç biliyorum.

 "Vedalar; gözleri ile sevenler içindir. Çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar... 28 Mart Perşembe saat 19:00 'da Çat Belediye Düğün Salonunda "HELALLEŞME VE VEDA YEMEĞİMİZE" Tüm sevdiklerimi aramızda görmekten büyük bir onur ve mutluluk duyarım. Bu gecenin ismi her ne kadar veda gecesi olsa da tabii ki bu bir veda değil. Sadece belediye başkanlık görevimizin sona ermesidir. Bizler gerek Çat'da ki yaşantımızda gerek bu şehirde bulunduğumuz süre içerisinde daima ilimize bir şeyler kazandırmanın içerisinde olduk ve bundan sonraki süreçte de her zaman bu düşüncede olacağız. Varsa benim Hakkım hepinize helal hoş olsun, sizlerde bize "Hakkınızı helal edin" dedi.
(Kamil Duru 2004-2019 Çat Bld.Bşk)