Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Cengiz Ekici beraberinde Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz ile Bölge Turizmcilerinden Ziya Daşdeler Göreme'de köpeklerin saldırısına uğrayan Alexander Ecoromou (34) isimli İngiliz turisti, tedavi gördüğü Kapadokya Hastanesinde ziyaret etti.

Alexander Ecoromou (34) isimli İngiliz Turist, vadi gezisinde kendisine, beklemediği bir şekilde, en az beş köpeğin saldırdığını söyledi. İngiliz turist Alexander Ecoromou ,Kapadokya Hastanesin'de gösterilen ilgiden dolayıda memnun kaldığını ifade etti.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz'da İngiliz turiste geçmiş olsun dileklerini ifade ederek bu tür yaşanan münferit olaydan dolayı derin üzüntüsünü dile getirdi.

Daha sonra Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Cengiz EKİCİ, turiste ve annesine geçmiş olsun dileklerini ve olaydan duydukları üzüntüyü iletti. Yardıma ihtiyaç duymaları halinde, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile temas kurabilecekleri bilgisini vererek Hastaneden ayrıldı.




Sağlık durumunun son derece iyi olduğu belirtilen Alexander Ecoromou (34) isimli İngiliz Turistin bir hafta daha Kapadokya Hastanesinde gözetim altında tutulacağı ifade edildi.