Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber .Com olarak ilk kez Nevşehir kamuoyuyla paylaştığımız ve yaklaşık 42 yıl öncesine ait dünden bugüne Türk siyasetine imza atan çok değerli Siyasetçilerimizin resmini sizlerle paylaşmıştık. Bu resimdeki Nevşehirli Bu Siyasetçimizi Tanıyabildiniz mi sorusuyla yayınladığımız haberimiz Nevşehir kamuoyundan büyük ilgi gördü.Yayınladığımız o resimlerin arasında,Türk ve Nevşehir siyasetinde,büyük  iz bırakan unutulmaz isimlerinden Eski Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Elkatmış’ta yer alıyordu.

Evet Resimde Yer Alan Nevşehirli Siyasetçi Büyüğümüz Mehmet Elkatmış’tı ve bugün bu haberimiz üzerine FİB Haber Merkezimizi telefonla arama nezaketinde bulunan Nevşehir’imizin artık utulmazları arasında yer alan Eski Susurluk Komisyonu ve Eski İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, Eski Nevşehir Milletvekili Değerli büyüğümüz Av.Mehmet Elkatmış bakın O günlere dönüyor.Ve haberimize şu eklemelerde bulunuyordu.

Mehmet Elkatmış O Resimdeki İsimleri FİB Haber’e Açıkladı…

Yıl 1969 sonu-1970 yılı başlarıydı. Zira bir bir buçuk yıl sürdü 1971 yılında Milli Nizam Partisi kapatılmıştı…

1969 Sonu 1970 yılı başlarında Milli Nizam Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı yapıyorken çekilmiş bir fotoğraf diyor. Mehmet Elkatmış;O Zaman Nevzat Laleli Genel Başkanımızdı,Ben ve şimdi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ta Genel Başkan Yardımcısı görevinde idik.Bizi yıllar öncesine götürdüğünüz ilgili araştırmacı ve sorumluluk bilincindeki yaklaşımlarınızla sürdürdüğünüz başarılı gazetecilik anlayışınızdan dolayı kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnternet Haberciliği konusunda büyük mesafe kat eden FİB Haber.Com u Mecliste, İstanbul’da, Ankara da takip edildiğini duyuyorum çok mutlu oluyorum.Mesafeleri yakınlaştıran FİB Haber.com u tekrar kutlar bu vesile ile tüm kıymetli Nevşehir halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum dedi.

Elkatmış’ın FİB Haber Merkezine verdiği bilgiye göre Gördüğünüz bu Resim de ;

1970'Lİ YILLAR Milli Nizam Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısının Çalışmaları....Sağdan sola; (oturanlar) Beşir Atalay (Profesör, E. İç İşleri Bankanı), Nevzat Laleli (Makine Mühendisi, Milli gençliğin Şeref Başkanı, Genel Başkan), Mehmet Elkatmış (Av. E. Nevşehir Milletvekili), Ömer Köse (Avukat), Celal Çakmak. (ayaktakiler) Ömer Akdoğan, Bülent Arınç (Başbakan Yardımcısı) ve bir İlahiyatçı Fikret İsimli bir arkadaşımızdı diyen Elkatmış;” Bu isimler arasında hayatını kaybeden arkadaşlarıma da rahmet diliyorum.” Dedi.