Nevşehir'in Emek Mahallesi muhtar adayı İbrahim Seçgeler, mahallesinde büyük destek görüyor.

Nevşehir'in Emek Mahallesi muhtar adayı İbrahim Seçgeler, "Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağım. Muhtar kelimesi seçilmiş anlamını taşır. Muhtar başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çalacağınız ilk kişidir. Bu yüzden beni seçmeniz halinde 7 gün 24 saat sizlerin sıkıntılarını gidermek için çalışacağıma söz veriyorum.’’ dedi.

"Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan..."

Nevşehir merkez Emek mahallesine muhtar adayı olan İbrahim Seçgeler, göreve seçilme durumunda mahallenin sorunlarını mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin çözüm bekleyen önemli sorunları olduğunu söyleyen Emek Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Seçgeler, “Mahallemiz şehrin en önemli yerleşim merkezlerinden biri. Fakat, hala hazırda bir çok sorunları bulunuyor. Bu konuda yaşanan sıkıntıları bire bir yaşadığımız için mahalle sakinlerimizle istişare halinde bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Göreve seçilmem durumunda bizzat içerisinde yaşayarak gördüğümüz sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturacağız” ifadelerinde bulundu.

Muhtarların asli görevinin proje vaat etmek olmadığını, kendisinin daha yapıcı ve gerçekçi çalışmalar içerisinde yer alacağını dile getiren İbrahim Seçgeler, sözlerine şu şekilde devam etti, 

-Tebligatlarınız Zamanında Elinizde Olacak.
-Kış Mevsiminde Karlı Buzlu, Yaz Mevsiiminde Tozlu Yollarla Mücadelede Yerel Yönetimle Sürekli İstişare Halinde Olacağız
-Çocuk Parklarımız Başta Olmak Üzere Mahallemizin Temizliği Konusunda Özen Göstereceğiz
-Arandığında Ulaşılabilir Bir Muhtar Olacağız
-Mahalle ile İlgili Sorunların Anında Çözümü Noktasında Takipçisi Olacağız
-Mahallemizde Bulunan Okul Ve Camilerimizin İhtiyaçları Konusunda Hassasiyet Göstereceğiz
-Gerçek İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Sosyal Yardımlaşma kanalıyla eşit ve adil bir şekilde yardımların temini için çalışacağız.
-Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın 24 saat emrinde olacağız.

-Nevşehir Belediyesi iş birliği ile Kadirah Deresinin ıslah edilerek mahallemize yakışır güzel bir projeye kavuşması için çalışacağız.

"Karar sizlerin ..."
Bu amaç ve hedefler doğrultusunda şimdiye kadar mahallemizde "Girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayarak gönüllere dokunduk. Ulaşamdıklarımıza da buradan desteklerini istirham ediyorum. Ziyaretlerimizde mahalle sakinlerimizin şahsıma göstermiş olduğu destek ve teveccühlerden dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan...

31 Mart yerel seçimlerinin şimdiden ülkemiz, Nevşehir'imiz ve mahallemiz için hayırlar getirmesini diliyorum...

İbrahim Seçgeler kimdir?

15.03.1954 Nevşehir Doğumlu Evli ve 2 çocuk babasıdır. Hala hazırda yaklaşık 55 yıldır emek mahallesinde ikamet eden İbrahim Seçgele,  1994 yılından beridir Emek mahallesi Nar yolunda bulunan Askeroğlu Gıda Pazarı ismiyle Bakkaliye işletmektedir.

İşte Azalarımız:

1-Fevzi Köse

2-Mustafa Eroğlu

3-Ekrem Altıntaş

4-Şükrü Gencer

5-Faruk İzci

6-Kenan Yücel

7-Funda Akbaş

8-Zeynep Erdönmez

İbrahim Seçgeler

Emek mahallesi muhtar adayı

Tüm Bilgi ve Tecrübemi Mahalleme Hizmet İçin Kullanacağım.

Adres: Emek Mahallesi Nar Yolu No: 44 NEVŞEHİR

Telefon: 0 384 213 11 57

Cep: 0 535 723 60 60