AK Parti genel merkez siyasi erdem ve etik kurulu üyesi 27.dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan bugün memleketi Nevşehir de seçim çalışmalarına katılarak destek istedi.
Çalışkan ilk olarak Hacıbektaş ilçesine geçip Ak parti ilçe belediye başkan adayı Şenay GÖK'ü ve beraberinde Hacıbektaş ilçe teşkilatını ziyaret ederek Hacıbektaş ilçesinde Ak parti seçmeniyle görüşüp destek istedi.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı‘yla birlikte seçmenlerle buluşup düzenlenen ev toplantılarına katılarak vatandaşları dinledi.

Çalışkan; 31 Mart yerel seçiminin milat olacağını 2023  büyük Türkiye hedeflerinin açılan kapısı olduğunu vurgulayarak vatandaşları zillet itifakina karşı bir ve beraber olup Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Avanos ilçesinde Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz için destek isteyen Çalışkan, son olarak Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında ki seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkan Adayı Yasin GÜNEŞi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Nevşehir in her zaman olduğu gibi bu seçimdede tevazu samimiyet ve gayret abidesi birbirinden değerli adaylarımızı kazandıracak olmasından şüphesinin olmadığını sözlerine ekledi.