Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ı kendisine yönelik açıklamalarından dolayı mahkemeye vereceğini de açıkladığı basın toplantısında bir ara Ak Partinin adaylardan Yakup Zağlanmış’ı destekleyeceği konu edildi.

Oda Başkanı Parmaksız’ın oda seçimlerinde siyasetin çokta etkili olamayacağını belirtmesinin ardından söze HAS Parti Eski İl Başkanı Habil Uluer girdi. Parmaksız’ı destekleyen ve hemen hemen her basın toplantısında Parmaksız’ın yanı başında olan Uluer’in “En Kral Ak Partili Benim” çıkışı dikkatleri çekti.

Uluer, “Şimdi arkadaşlar seçimlerde diğer adayı Ak Parti destekliyor algısı yanlış. Ak Parti Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde taraf olmuş değil. Sadece bu durum mevcut belediye başkanının ve milletvekillerinin kamuoyuna durumu bu şekilde empoze etmesi söz konusu. Değilse bende Ak Partiliyim. Biliyorsunuz ve beni tanıyorsunuz. Geçmiş dönemde HAS Parti İl Başkanıydım. Ak Partiye katıldık. Şu an en kral Ak Partili benim. Bu durumun kamuoyunda yanlış anlaşılmamasını istiyorum” dedi.
Haber:Ali Çamur