Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim gezileri programı kapsamında Gülşehir’i ziyaret etti.

 

Gülşehir Ak Parti seçim irtibat bürosunda kalabalık bir partili gurubuna konuşan Bakan Yıldız, Türkiye’de hedeflenen gelişme ve büyümenin ortaya konulabilmesi için istikrarın mutlak surette korunması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Bir bayanın ‘Gülşehir’e doğalgaz istiyoruz’ sözleri üzerine Enerji Bakan Yıldız, “Bakanlar Kurulu kararı ile ilçelerin de doğalgazdan yararlanmaları için nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerdeki elektrik abonelerinin yüzde 60 ının bağlı bulundukları kaymakamlığa veya ilçe özel idarelerine başvuru yapmaları gerekiyor. Sizlerde bu başvuruyu en geç Mayıs ayına kadar tamamlayın, doğalgazdan yararlanmak için ciddi fırsat elde edin. Türkiye genelinde nüfusu 10 bini aşan 202 ilçe var, ama bugüne kadar sadece 9 ilçe bu başvuruyu yaptı. Sayın başbakanımızda süreyi 6 ay süre ile uzattı ve bu süre de Haziran ayı bitiminde sona eriyor” dedi.

 

Bakan Taner Yıldız, burada yaptığı konuşmanın ardından pazaryerinde bulunan Kadın Kolları seçim irtibat bürosunun açılışını yaparak Kırşehir de düzenlenen mitinge katılmak üzere ilçemizden ayrıldı.

 

Bakan Yıldız ile birlikte ilçemize gelen Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver ve beraberindekiler başkan adayı Mustafa Dursun’a destek için seçim irtibat bürosunda bir araya geldiler.

 

Mustafa Dursun burada yaptığı konuşmada, yapacağı projeleri sıralayarak Milletvekillerinden destek sözü aldı.

 

Hasan Ünver 2009 da kefil olduğu Mustafa Dursun’a yine kefil olduğunu yineleyerek Gülşehir’e güvendiklerini söyledi.

 

 

Nevşehir Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, 2009 da verilen sözlerin yerine getirildiğini belirterek,yeni dönemde de Mustafa Dursun’un projelerinin hayata geçirileceği sözünü verdiler.