AK Parti Nevşehir il Başkanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği program ile milletvekili adaylarını tanıtacak.

 AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan aday tanıtım programına Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katılacak.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından yarın düzenlenecek olan Milletvekili Aday tanıtım programına Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da katılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan aday tanıtım programı yarın saat 11.00’de başlayacak.


AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde hafta içerisinde açıklanan milletvekili adaylarını kamu oyuna ve partililere tanıtacak.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları, Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider burada partililer ile bir araya gelerek seçim startını da vermiş olacaklar.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan milletvekili aday tanıtım programı 12 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde başlayacak.