Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih açıkgöz ve partiler Acıgöl ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın konuşmasından önce ise AK Parti Milletvekilleri Acıgöl ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Acıgöl ilçesinde seçim çalışmalarına Bakan Yıldız burada Acıgöl halkına AK Parti üzerine oynanan oyunlar konusunda halka bilgiler verirken daha sonra ise Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş'a ve İl Genel Meclis Adayları için destek istedi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız konuşmasının ardından ise Acıgöl ilçesinde esnaf ziyaretlerine bulundu.

30 Mart 2014 seçimlerine 13 gün gibi kısa bir zaman kala AK Parti Gülşehir’de adeta gövde gösterisi yaptı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Gülşehir ilçesinde katılmış olduğu seçim ziyaretleri adeta gövde gösterisine dönüştü. AK Parti seçim bürosunun açılışını yapan Bakan Yıldız seçim bürosunun açılışının ardından Gülşehir’de vatandaşlara hitap etti. AK Parti üzerinde oynanan oyunları Gülşehir’de halka anlatan Bakan Yıldız seçimlerde AK Parti için ve Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun için destek istedi. Gülşehir ilçesinde ki seçim ziyaretinin yapılması adeta AK Parti’nin gövde gösterisine dönüştü. Bakan Yıldız’ı Gülşehir ilçesinde yaklaşık 750 kişiye hitap etti.