NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Meclisi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ardından yeniden şekillenecek.

Ak Parti ağırlıklı ve Milliyetçi Hareket Partisinin de üyesinin bulunduğu Nevşehir Belediye Meclisinde engellilerin daha etkin bir şekilde temsil edilebilmesi için meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulunan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, bu konuda engellilerin de yoğun desteğini almış durumda.

Derneğin Nevşehir’in son yıllarda en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer almasında önemli bir paya sahip bulunan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’nun Belediye meclisinde görev almasının ilimizde bulunan engelli Vatandaşların sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözümü adına önemli bir kazanç olacağını dile getiren engelli Vatandaşlar, Belediye Meclisi adaylığı konusunda karar verme yetkisi bulunanların da bu hususu göz önünde bulundurmalarını istiyor.

Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’ın ardından Nevşehir Belediye meclisinde görev almak isteyen Dernek Başkanı Erol Mutlu ise bu konudaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.