AK Parti İl Başkanlığına atandığı günden bugüne son derece hızlı bir siyasi çalışma içerisine giren İl Başkanı Yanar, ortada bir seçim atmosferi bile olmamasına karşın Partinin seçimdeki performansına eşit bir çalışma içerisinde yer alıyor.
Kendisinin il başkanlığına atanmasının ardından, merkez ilçe ve gençlik kolları başkanlığına yapılan atamalar, ilçe başkanlarına yönelik atama ve temayül yoklamaları, yeni atanan ilçe başkanlarının parti genel merkezindeki çalışmalarına bizzat katılan AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, il başkanlığını kutlamaya gelen STK başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.
Bütün bu ziyaretlerin yanında ilçe kongrelerinin başlamasıyla da temposu daha da hızlanan İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın gösterdiği bu siyasi performansın son dönemlerde aynı görevde olan birçok isme taş çıkarttığı da gözleniyor.
Bu koşuşturmadan fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini de yapan İl Başkanı Yanar ve yönetiminin bu ziyaretlerini görenler daha önce ortada bir seçim yok iken bu tür ziyaretlere alışık olmadıkları için ister istemez “Bayram değil, düğün değil eniştem beni niye öptü” diye içerisinden geçirmiyor da değil.