Hafta sonuna kadar istirahat edeceğini dile getiren Erdoğan, hafta sonundan itibaren programına devam edeceğini açıkladı.

Başbakan Erdoğan tedavi için hastanede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle tedavi için Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Başbakan Erdoğan hastane çıkışı bir açıklamada bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklaması:

"Herhalde yoğun tempodan olsun, bir de sıcak soğuk bu hava dengelememizi sağlayamadığımızdan olsun bir gribal enfeksiyon. Bu gribal enfeksiyondan dolayı sesimizde de olumsuz gelişmeler oldu. O yüzden bugünkü programımızı erteleyelim dedik. Bir iki gün istirahat etmemizde fayda var. Elhamdülillah gayet iyiyiz bir sıkıntı yok. Geçen hafta Meclis önünde aşırı bir soğuk vardı. Grup toplantısından sonra çektirdiğimiz fotoğraflar sorasında olabilir. "

AK PARTİ GRUBU İPTAL EDİLDİ

AK Parti Grubu'ndan milletvekillerine yapılan bilgilendirmeye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gribal enfeksiyon rahatsızlığından dolayı bugünkü grup toplantısı iptal edildi.

ENDİŞE EDECEK BİR DURUM YOK

Başbakanlık'tan alınan bilgilere göre Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve endişe edilecek bir durumun olmadığı belirtildi.

HASTANEYE GİTTİ

Başbakan Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle tedavi için Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Erdoğan'ın tedavisi yapıldıktan sonra saat 14:00'da hastaneden ayrıldı.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Başbakan Erdoğan'ın durumuyla yakından ilgilenmek üzere hastaneye gelirken, aynı dakikalarda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.