Kayseri ye soruyorum? Sizden öyle bir cevap bekliyorum ki sesinizi tüm yeryüzü duysun.Sizi uluslar arası medya Türkiyedeki bir takım medya duymayacaklar varsın onlar duymasın…Kayseri Demokrasiye sahip çıkıyormuyuz sandığa,milli iradeye Türkiye ye sahip çıkıyormuyuz???

Bizimlemisin Kayseri Birmiyiz Berabermiyiz kardeşmiyiz birlikte Türkiyemiyiz? Kayseri de ki mitingten yükselen büyük bir ses: Evett seslerinden sonra Başbakan Erdoğan İşte Türkiye bu işte Anadolu bu dedi…

Bu Kayseri Selçuklunun Mimar Sinanın şehri Cumhurbaşkanımız kardeşim Abdullah Gül ün şehri…

Sıkı sık kalabalık miting alanından yüksek sesle Başbakan lehine tezahuratta bulununca...

Erdoğan:
 Sizin Gadanızı alırım Gadanızı... dedi

Ne olur Başbakanım bu mitingi yapmayın diyorlar.Yapmayalım da 200 trilyonu aşkın zarar var bu nerden çıkıyor milletimin cebinden çıkıyor ey chp sana sesleniyorum Vatanı karşıştırıp adeta mikser gibi karıştırdın illegal örgütün peşine takınarak her türlü hakareti yaptın.
Tencere tavacılar bu ara bayağı para kazandı.Bunlar biz sanatçıyız okumuş adamlarız biz sermaydarız biz imtiyazlıyız diyorlar biz herşeyi bilir herşeyden anlarız diyorlar..Bizim oyumuz kayseri deki çobanın oyuyla bir olmaz diyorlar.Koyun diyorlar makarna kömüre pirince oyunu satan diyorlar..

Biz durmak yok yola devam  diyoruz bunlar ne diyor Duran adam...
Bunların yaptıkları en güzel şey durmaktır ve durmamaktır...
Bunlar bizi kuyruklarda tuttu.
Yıllarca devlet kapısı ve üniversite kapılarında benzin ekmek şeker kuyruklarında durdular.Bunların amacı Türkiyenin yerinde durması.Ama biz durmayacağız.2023 e doğru Allahın izniyle bu tuzağı alt üst edip durmayacağız...

Başbakan Erdoğan yüzbinlerin toplandığı Kayseri mitinginden canlı yayınımız sürüyor...