HİZMETLERLE ANILACAK

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Umut Ergül, “Nevşehir halkı kardeşliği en üste tutan vatanını milletini ve devletini seven insanlardan oluşuyor. Biz yapacağımız çalışmalarla bunu herkese göstereceğiz. Nevşehir bizim dönemimizde Allah’ın izniyle kardeşlik şehri olacak. Ortak Akıl stratejisi ile Nevşehir halkımızın düşüncelerini önemsiyorum diyen Ergül,bu kenti birikte yönetmeye talibim diyerek Hizmetlerimizi her yere eşit şekilde götüreceğiz” dedi.

 

SORUNLARI BİLİYORUM

Yıllardır yerel yönetimler konusunda çalışma yaptığını dile getiren Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Umut Ergül “Nevşehir'in çözülemeyecek sorunu yok. Biz bunları biliyoruz. Cadde cadde, sokak sokak bunun araştırmasını yaptık. Ekibimiz hazır ve nazır bir şekilde bekliyor. Elhamdulillah tüm sorunların üstesinden geliriz. Yeter ki bu kutsal görev  laayık görülerek tebliğ edilsin yeter ki Nevşehir halkımız bize olan güven ve desteklerini teveccühlerini devam ettirsin. Destek ve dua onlardan sorunları çözmesi bizden” dedi.

Ergül,şimdiye kadar kurulduğu günden bu güne gönül verdiğimiz AK Partimizin bir yerinde olduk olmaya gayret gösterdik.Bu görev layık görülmesi durumunda Nevşehir 2023 Vizyonu için plan ve projelerimiz hazır.Zaman bizim ve partimizin en büyük kıymetli değeri bunun farkındayız ve Bu hedef doğrultusunda kaybedilecek tek bir saniyemizin olmadığını biliyoruz dedi.

Nevşehir e şimdiye kadar emeği geçmiş hizmet etme şerefine ermiş herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum diyen Ergül, 
Nevşehir İçin Hedef 2023 Durmak Yok Yola Devam dedi...

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Umut Ergül yarın Nevşehir Basınıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek "Nevşehir İçin Hedef 2023" diyerek projelerini Nevşehir kamuoyuyla paylaşacak.


Umut ERGÜL Kimdir ?

18.04.1978 yılında doğan Umut ERGÜL, ilk ve orta öğrenimini Nevşehir’ de tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi, Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1999 yılından günümüze Mühendislik, Eğitim, Apart ve Taşımacılık gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir. Türkiye genelinde birçok İmar Planına ve ruhsata esas Jeoteknik – Jeofizik – Zemin ve Deprem Etüdü çalışmaları ile çeşitli Belediyelerde Fen İşlerinde, Çevre, Kalkınma ve Sanayi konularında dernek faaliyetleri yanı sıra Jeofizik Mühendisleri Odasında çeşitli yönetim pozisyonlarında halen görevlerine devam eden, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları kurucusu ve yürütme kurulu üyeliği yapmış, Orta derecede Fransızca bilen Umut ERGÜL, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Tecrübe & Deneyim 

2013 - ….. Nevşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü 

Öğretim Elemanı 

2012 - ….. Yer-Su Taşımacılık & Nakliye / Nevşehir 

Şirket Sahibi 

2012 - ….. TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Orta Anadolu İlleri 

( Aksaray – Kırşehir – Nevşehir – Niğde – Yozgat ) Bölge Temsilciliği / 

Yönetim Kurulu Başkanı 

2012 - ….. TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Mesleki Denetim Görevlisi 

Mühendis 

2012 - ….. Genç Sanayici ve İşadamları Derneği ( GESİAD ) / Nevşehir 

Üye 

2010 - ….. KLM Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti. / Ankara 

Şirket Ortağı – Müdür 

2006 - ….. TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi / Nevşehir 

Mühendis 

2006 - ….. Tuğra Planlama Mühendislik İnş.Mad.Tic.ve San.Ltd.Şti./ Nevşehir 

Şirket Ortağı – Müdür 

2005 – 2006 Kapadokya Çevre ve Kalkınma Derneği ( KAÇEK ) / Nevşehir Yönetim Kurulu Başkanı 

2005 – 2007 Suvermez Belediyesi Fen İşleri 

Sözleşmeli Mühendis 

2003 – 2005 Gümüşkent Belediyesi Fen İşleri 

Sözleşmeli Mühendis 

2002 – 2004 AK PARTİ Nevşehir İl Gençlik Kolları 

2002 – ….. Yer-Su Mühendislik / Nevşehir 

Şirket Sahibi – Mühendis 

1999 – 2002 E.S.T. Mühendislik / Nevşehir / Kırşehir / İstanbul 

Şirket Ortağı – Mühendis 

Eğitim 

1995 – 2000 Süleyman Demirel Üniversitesi / Isparta 

- Lisans, Jeofizik Mühendisliği 

- Mesleki amaçlı çeşitli seminer ve kurslar