AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Jeofizik Mühendisi Umut Ergül'den Değerlendirme;

 Basına ve Kamuoyuna;

 

Rabbimin nasip ettiği makamlardan elde ettiğim bilgi ve birikimlerimin ışığında, Memleketimize hizmet ederek, hadise nail bir yönetici olma gayesi ile girdiğim Belediye Başkanı Aday Adaylığı sürecinin tamamlanmasına müteakip; kamuoyunda oluşan ve karşıma sık sık çıkan " sekiz aday adayı acaba Ak Partiyi destekleyecek mi? " sorusu tarafımca rahatsız edici boyutlara ulaşmıştır.

 

Partimizin kurulduğu 2001 yılında, İl Gençlik Kolları Kurucu Üyesi olma şerefine nail olarak yürüme şansı bulduğum bu kutlu yolda, hiç bir menfaatten icazet almadım. 2001 yılından günümüze yürüdüğüm bu Ak yolda Partime karşı sadakatten başka bir duygu beslemedim. Sözlerimin daima arkasında olan bir insan olarak, 2001 yılında çıktığım bu yolda verdiğim tüm sözlerin arkasındayım.

 

              Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Partimiz içerisindeki tüm yönetici ve karar vericilerin kararlarının arkasında olduğumu belirtmek isterim. Bu bilinçle Partimize olan inancım, güvenim ve Parti adabımız gereği; ben ve geriye kalan tüm Aday Adayı arkadaşlarımızın Partimize olan bağlılıklarını değerlendirmek ya da sorgulamak yersiz olacaktır.


             Partimizde görev yaptığım süre içerisinde öğrendiğim en önemli kavramlardan bir tanesi teşkilatçılıktır. Bu kavramın bir neferi olarak, “ Ben “ değil “ Biz “ düsturu ile hareket edeceğimin,  Sayın Başbakanımız ve çalışma arkadaşlarının verdiği karar doğrultusunda, Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÜNVER ve Partimiz için sonuna kadar çalışacağımın bilinmesini isterim.

 

Partimizin Hizmet odaklı Ak vizyonunu, yeniden Şehrimizde en kılcallarına kadar hissettirerek hizmet yarışında her zamanki gibi en önde biz olacağız.

 

             Partimizin geçmiş dönemlerde yaşadığı seçim zaferlerinden birini daha bu seçimlerde yaşayacağı konusundaki inancım tamdır. Birlik ve Beraberlik anlayışıyla asıl kazanım 30 Mart 2014 tarihinde yaşanacaktır.  


Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

 

Selam, Saygı ve Muhabbetlerimle.

 

" Herşey Türkiye İçin "

" Herşey Nevşehir İçin "

" Durmak Yok, Yola Devam "


Umut ERGÜL

Jeofizik Mühendisi